Dulić: Vreću sa listićima ukrao član SNS iz Zaječara

Izvor: Blic, 11.Maj.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dulić: Vreću sa listićima ukrao član SNS iz Zaječara

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić napisao je danas na svom "Tviter" nalogu da je džak sa glasačkim listićima, za koje Srpska napredna stranka tvrdi da su dokaz o izbornoj kradji, ukrao član naprednjaka iz Zaječara.

- "Pronašlo se odakle je ta vreća, ukrao je njihov član u Zaječaru
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
pred kamerama pa je dopremio u Bgd... toliko o tome - napisao je Dulić.

Lider SNS Tomislav Nikolić juče je rekao da je DS "pokrala izbore 6. maja", tako što su originalni glasački listići zamenjeni drugim glasačkim listićima i pokazao novinarima oko 3.000 listića, koji su, kako tvrdi, bačeni u kontejner posle izbora.

I Dragan Šutanovac kaže da DS sumnja da je neko nezakonito došao do izbornog materijala i dostavio ga Srpskoj naprednoj stranci koja ga je u džakovima pokazala javnosti.

- Pre dva dana Tomislav Nikolić je posetio Zaječar i sumnjamo da je odatle taj izborni materijal - rekao je Šutanovac na konferenciji za novinare u Beogradu.

Šutanovac je dodao da DS sumnja da je reč "smišljenoj prevari", jer je, kako je naveo, Tomislav Nikolić unpared govorio da izbori neće biti regularni ukoliko on ne pobedi i pozvao sve u državi da utvrde i ispitaju istinitost Nikolićevih navoda.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Vreću sa listićima ukrao član SNS iz Zaječara

Izvor: Blic, 11.Maj.2012

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić napisao je danas na svom "Tviter" nalogu da je džak sa glasačkim listićima, za koje Srpska napredna stranka tvrdi da su dokaz o izbornoj kradji, ukrao član naprednjaka iz Zaječara...- "Pronašlo se odakle je ta vreća, ukrao...

Nastavak na Blic...

Solarni park od dve milijarde evra sa fantomskom firmom

Izvor: BKTV News, 11.Maj.2012

Vlada Srbije namerava da sklopi posao vredan dve milijarde evra s potpuno nepoznatom firmom, osnovanom pre godinu dana.. Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja, na čijem čelu je Oliver Dulić, potpisalo je  8.maja sa predstavnicima kompanije Sekurum ekviti partners Jurop...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.