Vujošević: Žao mi je zbog vređanja Noleta

Izvor: Press, 03.Mar.2015, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Žao mi je zbog vređanja Noleta

Trener Partizana kritikovao reakciju grupe Grobara, koja je vređala najboljeg srpskog sportistu pre derbija. "On je veličanstven čovek", poručio je šef struke crno-belih.
Iako mu je grupa Grobara pre derbija pevala "Plati porez p**** ciganska", Novak Đoković nije im zamerio, već im je zahvalio i na poluvremenu rekao "Navijam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za Zvezdu, ne mrzim Partizan".
Treneru Partizana Dušku Vujoševiću ipak je zasmetala takva reakcija dela navijača.
"Imam veoma pozitivno mišljenje o Novaku, samo mi smeta što navija za pogrešan tim. Nije mi milo što su to uradili, žao mi je. Došao je na Partizanovu utakmicu i zašto da mu se to događa? To ne valja. Niko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovek, sportista neverovatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji, koji je imao mnogo humanitarnih akcija i pomogao Srbiji", izjavio je Vujošević za Kurir i zapitao: "Pa šta ako navija za Crvenu zvezdu, ako je čovek korektan?"
Trener Partizana istakao je još jednom, kao i posle derbija, da ne mrzi Crvenu zvezdu i njene korektne navijače, stručni štab, igrače...

"I sam Novak je rekao: 'Navijam za Crvenu zvezdu, ali ne mrzim Partizan'. Ni ja nemam mržnje u sebi što se tiče igrača, stručnog štaba, pa i korektnih navijača Crvene zvezde. Ali, kada postoji jedan zaslepljeni navijač, onda to ne valja. Šta bi ti ljudi bez Noleta, jer on i njima priređuje neko zadovoljstvo. Nastupiće sada u Kraljevu za Srbiju, tako da ne može sve da se posmatra samo kroz navijačko opredeljenje", dodao je Vujošević.
 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.