Vujošević: Veoma značajna pobeda

Izvor: Mondo, 28.Dec.2014, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Veoma značajna pobeda

Trener Partizana zadovoljan posle gostovanja u Sloveniji, mada kaže da je bilo padova koncentracije.

Foto: MN Press

Crno-bela ekspedicija vratiće se u Beograd u noći između subote i nedelje "u dobrom raspoloženju", rekao je za klupski sajt Duško Vujošević, nakon pobede nad Krkom - 72:78.

Partizan (skor 8-7) je definitivno uhvatio priključak u borbi za plasman u plej-of i nadalje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će zavisiti prevashodno od svojih igara i rezultata.

"Veoma značajna pobeda za nas. Krka ima dobar tim i teško je igrati protiv njih na njihovom terenu. Nedostajali su nam Murić, Pavlović, ali i Bogdanović, koji je na poslednjem treningu dobio neke probleme sa leđima. Međutim, igrači koji su bili ovde su svojim angažovanjem nadoknadili njihov izostanak", istakao je Vujošević.

Prvaka Srbije posle Nove godine očekuju dueli sa Cedevitom i Olimpijom na domaćem parketu. Do tada ima vremena za dalji oporavak povređenih, ali i za otklanjanje loših stvari u igri.

"Veći deo utakmice igrali smo dobru odbranu i kontranapad, ali smo u pojedinim trenucima nedostatkom koncentracije dozvoljavali protivniku da uhvati priključak. Nadam se da ćemo se uskoro kompletirati i pružati još bolje igre".

Pošto se nije plasirao u drugu fazu Evrokupa, Partizan će do kraja ABA lige, sredinom marta, biti u ritmu igranja jedne utakmice nedeljno.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.