Vujošević: Bilo je loših situacija u prvom poluvremenu, moramo da radimo na tome

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2015, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Bilo je loših situacija u prvom poluvremenu, moramo da radimo na tome

Trener crno-belih posle trijumfa nad Konstantinom pohvalio nišku ekipu, za koju je rekao da bi mnogima mogla da napravi problem

Partizan je pobedom nad Konstantinom u Nišu sa 87:74 počeo put ka odbrani titule u Superligi Srbije, a trener crno-belih Duško Vujošević samo je delimično bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe.

Dosta problema su Nišlije zadavale braniocu titule u prvom poluvremenu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tek u nastavku je Partizan zaigrao na očekivanom nivou.

“Mi smo u pojedinim momentima odigrali jako kvalitetno, bilo je jako dobrih momenata, međutim u prvom poluvremenu je bilo situacija sa kojima nisam u potpunosti zadovoljan i na tome ćemo poraditi u narednom periodu“, rekao je Vujošević posle meča u hali Čair.

Strateg crno-belih je priznao i da mu je drago što lubitelji košarke u Nišu mogu da gledaju mečeve Superlige.

“Drago mi je zbog grada Niša, da ima superligaša. Mislim da je Konstantin sasvim zasluženo akter ovog takmičenja. Oni su i to pokazali i u KLS, ali i na večerašnjoj utakmici. Pokazali su da imaju određeni nivo kvaliteta koji sigurno neće biti, u narednim utakmicama, nimalo naivan kada ostale ekipe budu igrale sa njima“, zaključio je trofejni stručnjak.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.