Vujasinović: Ekipa se nalazi u žestokom ritmu

Izvor: TV Arena Sport, 09.Feb.2016, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujasinović: Ekipa se nalazi u žestokom ritmu

Trener vaterpolista Partizana, Vladmiri Vujasinović, izjavio je da se ekipa nalazi u žestokom ritmu, ali da je cilj da do kraja meča parira favorizovanom Jugu u Ligi šampiona.

"Odigraćemo šest utakmica u 12 dana sa vrlo kvalitetnim protivnicima, a sve su nam vrlo bitne. Takav ritam iziskuje veliki kako psihički i fizički napor. Momci >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << su do sada fizički sve dobro podneli, ali na mentalnom planu smo imali padove. Nadam se da ćemo protiv Juga da izbegnemo padove i da se pokažemo u dobrom svetlu" - rekao je Vujasinović uoči meča.

Trener crno-belih rekao je da će crno-beli tražiti svoju šansu i bar do kraja odigrao ravnopravno sa sjajnim Dubrovčanima.

Vaterpolista, Gavril Subotić, oporavio se od povrede i sa mnogo motiva dočekuje duel sa Jugom.

"Očekuje nas meč sa jednim od kandidata za osvajanje Lige šampiona, ali podsetio bih da smo sa Jugom, na početku sezone u Regionalnoj ligi, na Banjici, odigrali ravnopravan meč i na kraju izgubili 8:6. Imaju mnogo vrhunskih igrača, ali verujem da uz podršku navijača možemo s njima da se borimo do kraja."

Na pitanje, a vezano za mišljenje prema Regionalnoj ligi posle isključenja Crvene zvezde, iz Partizana su odogovorili da će slediti stavove Vaterpolo saveza.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ako ste propustili neku vest iz košarke obavezno pogledajte link vesti.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.