Vučelić: Partizan se vratio

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić: Partizan se vratio

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić ističe posle trijumfa u Evropi da crno-beli moraju da budu nagrađeni za uspeh.

Foto: partizan.rs

Partizan je ostvario važnu pobedu na gostovanju AZ Alkmaru (2:1), treću u Ligi Evrope, i sada je na korak od toga da izbori plasman u narednu rundu takmičenja.

Potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić ističe da je pobedom u Holandiji tim potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da izlazi iz krize.

"Uzbuđen sam i srećan zbog igre Partizana protiv Alkmara... I ko ne bi bio. Ja sam već posle 30 minuta igre rekao: 'Partizan se vratio'. Vratio je svoju igru i iz toga je proistekao rezultat. Pokazalo se da kada je tim kompletan to je sasvim drugi Partizan. Vratio se takmičarski duh, borbeni duh, pauza je dobro delovala na igrače i postigli smo veliki rezultat", izjavio je za TV Partizan Vučelić dan nakon trijumfa u Holandiji.

On je najavio i promene u igračkom kadru.

"Mi moramo da napravimo uspešan prelazni rok. Partizan igra na tri fronta i mora da na svim linijama ima pojačanja. Moram da naglasim da svaki igrač koji trenutno igra u Partizanu to i zaslužuje, ali treba da izdržimo naporan sistem takmičenja i da napravimo koncentraciju kvaliteta".

Vučelić je pričao i o (ne)brizi države o Partizanu, iako je već sada u Evropi napravio rezultat koji nijedan srpski klub nije uradio najmanje deceniju.

"Partizan nije u ravnopravnom odnosu u poređenju sa drugim klubovima. Partizan je kao trinaesto prase ili kao zadnja rupa na svirali za mnoge kompanije koje ovde uspešno rade i zamolio bi ih da prevaziđu strah, ukoliko ga imaju, i da se sete svojih ekonomskih interesa. A najviše uvek očekujem od države i premijera Srbije da podstakne ovu vrstu razmišljanja", dodao je Vučelić uz konstataciju da je bilo neke vrste pomoći, ali da ona treba da bude veća.



Izvor: Youtube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.