Voždovac pojačan, došli Dejan Boljević i Uroš Nikolić

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac pojačan, došli Dejan Boljević i Uroš Nikolić

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je angažovao nove igrače Dejana Boljevića i Uroša Nikolića.

Boljević je potpisao jednogodišnji ugovor.

Ovaj 26-godišnji levi bek je došao iz uzbekistanskog Nasifa, dok je prethodno igrao za Čukarički, Novi Pazar, Tatran, Smederevo, Teleoptik i Mogren.

Nikolić ima 22 godine, igra na mestu ofanzivnog veznog fudbalera, a u Voždovac je došao iz Jagodine. Ponikao je u Partizanu, a potom je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezona igrao u Madjarskoj.

Za njega nije navedeno na koji rok je potpisao ugovor.

Prethodno su u Voždovac došli Dejan Georgijević, Marko Gajić, Slaviša Radović, Marko Jevremović, Aleksandar Ješić, Dejan Dražić, Djuro Zec, Filip Stuparević, Marko Putinčanin i Miloš Vranjanin.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boljević i Nikolić pojačali Voždovac

Izvor: B92, 29.Jul.2016

Fudbalski klub Voždovac saopštio je da je angažovao nove igrače Dejana Boljevića i Uroša Nikolića. Ovaj 26-godišnji levi bek je došao iz uzbekistanskog Nasifa, dok je prethodno igrao za Čukarički, Novi Pazar, Tatran, Smederevo, Teleoptik i Mogren.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.