Vaterpolisti Partizana izgubili od Juga

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Partizana izgubili od Juga

Vaterpolisti Partizana poraženi su u Beogradu od dubrovačkog Juga sa 5:3 (1:0, 2:0, 2:3, 0:0) u drugom kolu B grupe Lige šampiona.

Crno-beli su tako porazom započeli takmičenje u grupi, nakon što je njihov meč u prvom kolu protiv Galatasaraja odložen, dok je Jug zabeležio drugu pobedu.

Mladi tim Vladimira Vujasinovića pružio je snažan otpor kvalitetnijem i mnogo iskusnijem rivalu, ali nije imao snage za iznenađenje i očekivano je ostao bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bodova.

Najviše uzbuđenja viđeno je u trećoj četvrtini, kada je domaćin postigao sva tri gola i delovalo je da može do preokreta, međutim, Dubrovčani su brzo postavili konačnih 5:3 i u poslednjoj deonici rutinski sačuvali prednost.

Sva tri gola za crno-bele postigao je Dušan Mandić, dok je Jug Janović dva puta zatresao mrežu, a Bošković, Janger i Marković po jednom.

Narednu utakmicu Partizan igra 14. januara u gostujućem bazenu protiv mađarskog Solnoka.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.