Uživo: Očajna odbrana crno-belih, Partizan - Bešiktaš 0:3

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Očajna odbrana crno-belih, Partizan - Bešiktaš 0:3

Fudbaleri Partizana i Bešiktaša od 21.05 igraju meč trećeg kola Lige Evrope u grupi C, iako je kiša pretila da odloži utakmicu, a sva zbivanja sa i oko terena u Humskoj možete pratiti uz Blicsport.rs blog uživo.

Kako to obično bude u fudbalu, kada se ne iskoristi idealna šansa, usledi kazna, ovoga puta u samom finišu prvog poluvremena - Bešiktaš je poveo sa 0:2 pošto je Šahan pronašao Dembu Ba, on nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio u ofsajdu, a odbrana Partizana je gledala u pomoćnog sudiju umesto da pojuri ka napadaču gostiju koji je sa šest, sedam metara malo ulevo zatresao mrežu Lukača.

Vladimir Volkov dobio je žuti karton u finišu prvog poluvremena rukama sa leđa oborio Torea i sprečio ga da pobegne uz desnu aut-liniju.

Najbolju šansu za izjednačenje propustili su igrači Partizana u 36. minutu - Škuletić je odlično probio po levoj strani i centrirao za Živkovića, on je sa ivice peterca iz prve u padu vrlo dobro podigao loptu pod prečku, ali ju je golman Zengin refleksnom intervencijom izbacio preko gola u korner.

Živković je u onoj prethodnoj situaciji iznudio i karton za Motu i slobodnjak na nekih 30-tak metara, malo udesno, odakle je Drinčić prebacio živi zid, ali je Zengin uhvatio loptu koja je išla ka sredini njegovog gola.

Drinčić je dobro pronašao Živkovića, koga je Ramon Mota oborio i sprečio da priđe golu Zengina, pa je zaradio žuti karton.

Na isteku pola časa igre na Vajt Hart Lejnu, Totenhem je udvostrčio prednost i preko Erika Lamele došao do 2:0 protiv Asterasa.

Gokan Tore je izuzetno raspoložen za igru i zna kako da prođe čuvare u crno-belom, pa je opet sa desne strane krenuo u sredinu i šutirao u bliži ugao, ali je stativa bila saveznik Partizana i zaustavila njegov udarac.

Moraju crno-beli da igraju ofanzivnije, počeli su da se oslobađaju pritiska gostiju, ali je centaršut Volkova sa leve strane bio lak plen za golmana Zengina, pa Škuletić ništa nije mogao da učini u kaznenom prostoru Bešikštaša.

Odmah po postizanju vodećeg gola navijači Bešiktaša zapalili su baklju na severnoj tribini, gde su ograđeni brojnim pripadnicima obezbeđenja.

Relativno lako Bešiktaš je došao do vođstva - Veli Kavlak je u 18. minutu povukao loptu, niko nije izašao da ga blokira, pa je sa 25 metara raspalio po njoj i čudnim felšom poslao je pod prečku Lukačevog gola, koji je možda mogao i bolje da interveniše.

U drugom meču ove grupe C, Totenhem na svom terenu igra protiv Asterasa i vodi sa 1:0 golom Harija Kejna iz 13. minuta.

Tore za sada pravi najviše problema, pa je vrlo dobro proigrao Dembu Ba, ali je Volkov stigao na vreme da izblokira šut napadača Čelsija na pozajmici u Bešiktašu iskosa sa desne strane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bešiktaš demolirao Partizan: Igrali se Turci

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2014, 00:12

ODE Evropa u četvrtoj brzini iz Humske. Igrali su fudbaleri Partizana presudnu utakmicu u borbi za evropsko proleće protiv Bešiktaša, ali samo u najavi utakmice, na novinskim stupcima i malim ekranima. Travnata podloga je sinoć na fudbalskom zdanju crno-belih bila rezervisana samo za jedan tim....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.