Lopta u Humskoj ne odskače, moguće odlaganje meča sa Bešiktašom

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lopta u Humskoj ne odskače, moguće odlaganje meča sa Bešiktašom

Kiša u Beogradu posle sunčanih jesenjih dana je napravila ogroman problem Partizanu. Lopta u Humskoj ne odskače od jutros, a kada je tako najizglednije je odlaganje utakmice 3. kola Lige Evrope protiv Bešiktaša.

Kako smo čuli od ljudi sa stadiona, još jutros lopta nije  htela da odskoči, a pošto ceo dan pada kiša, stanje je samo gore. Trava je nedavno u Humskoj postavljena, urađena je drenaža, međutim, iz za sada nepoznatih razloga trava ne propušta i teren je natopljen vodom.

Konačna odluka se očekuje u narednih pola sata.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Teren u Humskoj natopljen: Čeka se odluka da li se igra meč Partizan - Bešiktaš

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Obilna kiša koja pada više od 24 sata u Beogradu napravila je veliki problem i natopila teren u Humskoj, pa je ugroženo odigravanje meča između Partizana i Bešiktaša u trećem kolu Lige Evrope...Da bude još čudnije, kompletna trava na stadionu crno-belih zamenjena je pre 10 dana, uoči utakmice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.