Umalo tuča sa selektorom, Kosović sebi zatvorio vrata reprezentacije Crne Gore

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo tuča sa selektorom, Kosović sebi zatvorio vrata reprezentacije Crne Gore

Vezni fudbaler Partizana Nebojša Kosović umalo se nije potukao sa selektorom mlade reprezentacije Crne Gore Mojašem Radonjićem.

Fudbaler crno-belih je bio akter incidenta na meču mladih reprezentacija Crne Gore i Moldavije.

Kako prenosi crnogorski portal Šansasport, Kosović i selektor Radonjić su se verbalno obračunali na poluvremenu utakmice i samo je intervencija igrača i članova stručnog štaba sprečila da ne dođe i do fizičkog obračuna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Isti portal prenosi da je Kosović bio jedan od slabijih aktera u timu Crne Gore na pomenutom meču i da mu je Radonjić zamerio na nezalaganju. Radonjić je pri tom govorio povišenim tonom navodeći Kosovića kao glavnog krivca što je tim bio u zaostatku od jednog gola.

Kako Kosović nije mogao da podnese kritiku selektora, poručio je Radonjiću da mu se ne obraća na takav način. Ubrzo je incident eskalirao, ali je srećom, izbegnut jači kontakt od verbalnog. Posle ovoga, Kosović je najverovatnije sebi zatvorio vrata mlade reprezentacije Crne Gore.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRŠTALO U SVLAČIONICI: Mladi fudbaler Partizana se umalo potukao sa selektorom Crne Gore

Izvor: Kurir, 04.Okt.2015

PODGORICA - Mladi fudbaler Partizana Nebojša Kosović izostavljen je sa spiska mlade crnogorske selekcije za utakmicu sa Češkom u okviru kvalifikacija za EP 2017...Crnogorski mediji navode da je Kosović bio standarni reprezentativac, ali je zbog sukoba sa selektorom Mojašom Radonjićem odstranjen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.