Todorić: Neko je nagrađen za incidente u Podgorici, a neko ponižen

Izvor: MozzartSport.com, 01.Apr.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorić: Neko je nagrađen za incidente u Podgorici, a neko ponižen

"Umesto da kazne budu poruka za veću mobilizaciju pred plej-of mečeve, pokušava se da se na vansportski način naprave neki pritisci", naveo je Todorić

Sportski direktor košarkaškog kluba Partizan Dragan Todorić rekao je da su odluke čelnila Jadranske lige o kaznama za incidente u Podgorici žalosne. On je podsetio da nije prvi puta da se ovakve stvari dešavaju na mečevima Budućnosti i dodao da bi ovakvim ponašanjem mogla da se stvori dodatna tenzija uoči >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << polufinalnih duela.

Budućnost je zbog incidenata na meču poslednjeg kola Jadranske lige kažnjena sa 15.400 evra, dok će Partizan morati da plati 6.000 evra na ime štete koju je imidžu Lige nanela izjava trenera Vujoševića i još 200 evra za dve tehničke greške.

Tužno i žalosno. Ispada da je neko nagrađen za incidente, dok smo mi, ako mogu tako da kažem, poniženi. Umesto da kazne budu poruka za veću mobilizaciju pred plej-of mečeve, pokušava se da se na vansportski način naprave neki pritisci, rekao je Todorić za Novosti.

On je podsetio i na situaciju kada je Darko Planinić hvatao mrežicu od koša, a domaćinu bila priznata “trojka“ Džej Ar Rejnoldsa, kao i na sukob igrača dva tima.

Setite se kraja prvog poluvremena kada incident kreće od njihovog igrača, dok naš stoji i ne reaguje. I na kraju dele se tehničke obema stranama podjednako, s tim da su to treći faulovi našim igračima. Priznaćete, nije isto kada u drugo poluvreme krećete sa dva bitna igrača koji imaju dva ili tri prekršaja. Kad smo već kod grešaka, šta je sa kontaktom navijača sa akterom utakmice. Taj isti sudija koji to nije video, u beogradskom duelu je našeg simpatizera udaljio iz dvorane samo zbog prigovora... Kažem vam, Partizan je u celoj ovoj priči oštećen, zaključio je Todorić.

Takmičenje u Jadranskoj ligi Partizan će nastaviti 14. aprila, kada počinje polufinalna serija sa Crvenom zvezdom.

 (FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.