Subotičani podsećaju da je Partizan ove sezone dva puta pobedio Zvezdu

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2017, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotičani podsećaju da je Partizan ove sezone dva puta pobedio Zvezdu

Trener košarkaša Spartaka Alek Jončevski rekao je danas da njegova ekipa u predstojećem duelu protiv Partizana nema šta da izgubi i dodao da svaki igrač zna da mora da iskoristi šansu na tom meču.

Košarkaši Spartaka sutra gostuju Partizanu u 11. kolu Super lige Srbije.

"Još jedna utakmica u gostima zaredom gde se zamor i nedostatak igrača u rotaciji oseća sve više i više. Partizan je imao slabiji start na početku Super lige, ali je jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim koji je dva puta ove godine dobio Crvenu zvezdu čime su pokazali da se i te kako nisu predali kad je titula u pitanju", rekao je Jončevski, objavljeno je na sajtu KLS.

"U ovoj utakmici jednostavno nemamo šta da izgubimo i igrači znaju da svako ko dobije šansu mora da je iskoristi na najbolji mogući način", rekao je trener Spartaka.

Spartak posle deset odigranih utakmica ima samo jedan trijumf, dok Partizan ima samo jedan poraz.

"Očekuje nas jedna teška utakmica protiv Partizana, koji u poslednjih par kola igra sve bolje. Partizan je favorit ali pokušaćemo da ih što više namučimo i da odigramo još bolju, agresivniju i energičniju utakmicu nego što smo odigrali u Subotici", rekao je igrač Spartaka Aleksa Kuridža.

Utakmica se igra sutra od 19.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.