Saša Ilić: Mogli smo da pobedimo Totenhem, bod za sve koji vole Partizan

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Mogli smo da pobedimo Totenhem, bod za sve koji vole Partizan

Kapiten Partizana Saša Ilić odigrao je baš kapitenski u remiju sa Totenhemom 0:0 na startu Lige Evrope i žali što ceo plen nije ostao u Humskoj.

"Zadovoljan sam bodom i prikazanom igrom, jer smo u čak pojedinim trenucima bili bolji od Totenhema. Svakako da smo mogli i do pobede, jer smo imali nekoliko izuzetnih prilika, zaslužili smo bod, a uz malo treće mogli smo i do sva tri. Igrali smo fudbal, nadmetali se sa jednom ekipom kakva je Totenhem, ali ne treba se sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uzdignuti. Čim Totenhem ne napravi šansu, ne možeš da budeš nezadovoljan. Ovo je bod za sve koji vole Partizan, obećavam da ćemo pokušati da ponovimo ovakvu igru i u nastavku takmičenja, ali pre toga moramo da pobedimo u Kragujevcu kako bi ovaj bod dobio na težini", već Ilić razmišlja o duelu sa Radničkim u Superligi.

Legendarni vezista crno-belih posebno se osvrnuo na debi defanzivca Lazara Ćirkovića za koga je imao samo reči hvale.

"Nije lako debitovati na ovakvoj utakmici, ali upravo se na ovakvim mečevima postaje igrač i prezadovoljan sam kako je dečko odigrao, uostalom kao i ceo tim", istakao je Ilić.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.