ŠTA JE SAD OVO? Fjorentina UZELA još jednog igrača Partizanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SAD OVO? Fjorentina UZELA još jednog igrača Partizanu! (FOTO)

Nikola Bleki Milenković dobio duštvo.

Posle Nikole Blekija Milenkovića, Fjorentina je dovela još jednog igrača Partizana. Dres Viole od 28. januara naredne godine, zvanično će obući Dušan Vlahović!

Šampion Srbije i definitivno je prodao mladog napadača klubu iz Serije A. Tako će Vlahović postati šesti prvotimac Parnog Valjka, koji će u poslednjoj deceniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaigrati na Artemio Frankiju.

Pre njega, tu privilegiju imali su: Stevan Jovetić, Nikola Gulan, Matija Nastasić, Adem Ljajić i Nikola Milenković, koji se po završetku Superlige, obavezao na vernost LJubičastima.

Vlahović ima 17 leta, a za prvi tim Partizana debitovao je pre dve godine i u 27 mečeva, tri puta zatresao mrežu. Postigao je jedan gol u Superligi Srbije. Put Firence krenuće čim postane punoletan (28. januara), a ukoliko 26. juna prođe lekarske preglede, obavezaće se Italijanima na pet godina.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.