Ruski velikani u trci za Đurđevića?

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski velikani u trci za Đurđevića?

Najbolji strelac Partizana i Superlige već dugo je na oku čelnicima novog šampiona Rusije, ali sada je u igri još jedan veliki klub.

Da li će tandem ''Đu-Le'' predvoditi Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona?

To pitanje ovog leta najviše zanima navijače crno-belih, ali je i dalje teško sa sigurnošću dati potvrdan odgovor, iako u Humskoj, naravno, čine sve da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Leonardo i Đurđević ostanu.

Doduše, neizvesnost je nedavno uneo i sportski direktor Ivica Iliev, koji je priznao da razmišlja i o prodaji jednog od njih dvojice, imajući u vidu određene tenzine koje su postojale među njima u finišu sezone.

S obzirom da je pre par dana ponovio da crno-beli nemaju nameru da se odreknu Leonarda, pa i po cenu njegovog nezadovoljstva, ostalo je otvoreno šta će biti sa Đurđevićem.

Najbolji strelac crno-belih nalazi se u Poljskoj, sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu, a za to vreme sa Istoka stižu informacije o sve većem interesovanju dva velika ruska kluba za Uroša Đurđevića.

Još od zimus je poznato da moskovski Spartak pomno prati partije Partizanovog napadača, ali u trku ovog leta ulazi i njihov veliki rival, CSKA.

Iz tamošnjih izvora dobili smo informaciju da je njihovo interesovanje sve ozbiljnije, pa ostaje da sačekamo kraj Evropskog prvenstva, kada bi trebalo nešto konkretnije da se zna na ovu temu.

Inače, napadači ''Armejaca'' se u prošloj sezoni nisu proslavili, bili su daleko od vrha Liste strelaca, a najefikasniji je bio mladi Fjodor Čalov, sa šest postignutih golova u tamošnjoj Premijer ligi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Promena plana - Leo odložio dolazak u Beograd (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2017, 09:13

Brazilac je prema prvobitnom planu trebalo da krene put srpske prestonice u petak, ali je sportski direktor crno-belih potvrdio da je došlo do promene plana...Navijače Partizana obradovala je vest da se Leonardo da Silva Souza sprema za povratak u Srbiju i da će 23. juna krenuti za Beograd...Brazilac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.