Prava retkost ove sezone - Partizan će biti kompletan u Čačku

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava retkost ove sezone - Partizan će biti kompletan u Čačku

Partizan u 12. kolu domaćeg šampionata gostuje u Čačku, trener Džikić može da računa na sve igrače.

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da se njegova ekipa na gostovanju Borcu, za koji ocenjuje da će biti "vrlo motivisan", putovati kompletna, pošto se posle kraćih pauza u tim vraćanju Novica Veličkovć i Stefan Pot.

"U Čačak dolazimo kompletni, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim se vraća kapiten Veličković, a na parketu će biti i oporavljeni Pot. Idemo na gostovanje u veoma košarkaski grad, nadamo se da će dvorana biti puna i očekujemo da će domaći tim predvodjen (Markom) Marinovićem biti vrlo motivisan za nadigravanje", rekao je Džikić za klupski sajt.

Partizan će sutra od 19.00 gostovati Borcu u Čačku u 12. kolu Super lige Srbije.

"Naš protivnik igra sa nešto kraćom rotacijom, sa napadačkim sistemom koji je baziran na njihovim šuterskim sposobnostima, bekovima koji su vrlo agresivni i visokim igračima velike pokretljivosti", rekao je Džikić.

Partizan je posle 11 utakmica ima 10 pobeda i nalazi se na deobi prvog mesta na tabeli Super lige sa Crvenom zvezdom, dok je Borac šesti sa skorom 4/7.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džikić: Kompletni u Čačku, Borac motivisan

Izvor: B92, 27.Maj.2017

Trener Partizana Aleksandar Džikić očekuje motivisan Borac na gostovanju u 12. kolu Superlige Srbije. "Idemo na gostovanje u veoma košarkaski grad, nadamo se da će dvorana biti puna i očekujemo da će domaći tim predvodjen (Markom) Marinovićem biti vrlo motivisan za nadigravanje", rekao je Džikić.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.