Partizane, pazi se, Đalović je u formi!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2017, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizane, pazi se, Đalović je u formi!

Fudbaleri Budućnosti su odigrali još jedan pripremni meč pred utakmicu sa Partizanom i to protiv Sutjeske iz Nikšića.

Budućnost, protivnik Partizana u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, savladala je ekipu Sutjeske sa 2:0, a oba gola postigao je najubojitiji strelac ove sezone, Radomir Đalović.

Ekipa Dragana Kažića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bila bolja u ovom duelu, a golove je Đalović postigao u 22. i 26. minutu meča i to oba su postignuta glavom.

Meč Partizana i Budućnosti igra se 11. jula u Beogradu, a Budućnost je i dovela par novih pojačanja među kojima je i Dominik Korea, štoper iz Senegala.

Pored njega, u klub su stigli i Mijatović iz Dečića, Vlaisavljević i Sutjeske, Ristović iz Zemuna, kao i Tučević iz Grblja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.