Partizan izgubio od Bešiktaša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2016, 03:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan izgubio od Bešiktaša

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Istanbulu od Bešiktašta sa 62:77 (16:21, 15:14, 14:25, 17:17), u utakmici drugog kola Grupe E u Ligi šampiona.

U ekipi Partizana Stefan Bričević bio je najefikasniji sa 15 poena i pet skokova, Vil Hečer postigao je 13 uz pet asistencija, a Branislav Ratkovica i Adin Vrabac po devet poena.

Najefikasniji u ekipi Bešiktaša bio je Majkl Rol sa 16 poena, Majkl Tompson postigao je dva manje, a srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vladimir Štimac 12 poena i devet skokova.

Beogradski tim je imao dobar rezultat na poluvremenu, ali je posle velikog broja grešaka i ukupno 23 izgubljene lopte pretrpeo prvi poraz u sezoni.

Partizan sada ima skor od po jedne pobede i poraza, a Bešiktaš obe pobede.

U trećem kolu 1. novembra Partizan će u Beogradu igrati protiv Zelene Gore a Bešiktaš u Atini protiv AEK-a.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIBA LŠ: Partizan gostuje Bešiktašu

Izvor: B92, 26.Okt.2016

Košarkaši Partizana gostuju od 18 časova Bešiktašu u Turskoj u druom kolu FIBA Lige šampiona...Ekipa Aleksandra Džikića počela je savršeno sezonu pošto je do sada ostvarila skor 6-0 u ABA ligi, a na premijeri u FIBA takmičenju je slavila u dramatičnom duelu protiv nemačkog Ludvigsburga..."Neće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.