Partizan demantuje FIBA: I dalje imamo zabranu registracije igrača

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan demantuje FIBA: I dalje imamo zabranu registracije igrača

Košarkaški klub Partizan demantovao je da mu je arbitražni tribunal (BAT) ukinuo zabranu registracije novih igrača.

"Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u medijima, Partizan je u obavezi da reaguje. Klubu iz Humske nije skinut BAT i ta vest nije saopštena na zvaničnom sajtu FIBA", navodi se na sajtu crno-belih.

Svetska >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << košarkaška federacija (FIBA) saopštila je 1. septembra da srpski šampion ima rok od dva meseca da reši spor i isplati bivšeg igrača Jaku Klobučara.

"BAT je na snazi od tog trenutka, ali zbog roka od dva meseca koji je dat, ime Partizana se ne nalazi na zvaničnom sajtu organizacije u okviru liste klubova koji imaju zabranu registracije igrača. Po isteku predviđenog roka, ukoliko ne dođe do rešenja izmedu kluba i Klobučara, FIBA će uvrstiti Partizan na pomenutu listu. Uprava kluba čini sve da skine suspenziju i na taj način nesmetano počne sezonu, registruje igrače koji su već potpisali ugovore sa klubom i dovede nova pojačanja", poručili su iz Partizana.

Dakle, crno-beli i dalje neće moći da računaju na Eda Murića i Janisa Kuzeloglua, dok je Andreja Milutinović stigao u Humsku pre odluke BAT.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KK PARTIZAN DEMANTUJE: Klubu nije skinuta suspenzija BAT-a!

Izvor: HotSport.rs, 30.Sep.2014

Tokom dana se pronela inforamacija da je Košarkaški arbitražni tribunal (BAT) skinuo Partizanu suspenziju i da šampiona Srbije može da registruje igrače. Međutim, vest je netačna, pa je klub morao da reaguje.. . - Povodom netačnih informacija koje su se pojavile u medijima KK Partizan NIS je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.