Milanović za SPORTAL.RS: Nekad je bilo mnogo teže eliminisati Zvezdu i Partizan

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović za SPORTAL.RS: Nekad je bilo mnogo teže eliminisati Zvezdu i Partizan

Fudbaleri Rada načinili su najveće iznenađenje u osmini finala Kupa Srbije. Tim sa Banjice je na, uslovno rečeno, domaćem terenu na Vračaru savladao ekipu Crvene zvezde. Koban po crveno-bele bio je Slavko Perović koji je u 50. minutu preciznim udarcem savladao Kahrimana i postavio konačan rezultat 1:0. Utiske sa meča za SPORTAL.RS izneo je šef stručnog štaba Milan Milanović.

- Pre svega zadovoljan sam igrom, normalno da sam srećan prolaskom u narednu rundu Kupa Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ali me još više raduje dobra igra koju su prikazali moji igrači. Nismo se povukli, nismo se branili. Igra na sredini terena bila je odlična - rekao je Milanović.

U prošlosti ste umeli da eliminišete i Partizan iz najmasovnijeg takmičenja?

- Devedesetih sam vodio Zemun protiv Crvene zvezde, odigrali smo 1:1. Tada smo u kupu izbacili i Partizan, a tada je to bilo mnogo teže uraditi nego danas.

Taktiku ste pravili posebno za ovaj meč?

- Imamo uobičajenu pripremu pred svaku utakmicu. Normalno  je da obratimo dodatnu pažnju na protivnika kada je jači od nas, kao što je slučaj sa Zvezdom.

Kako ste zadovoljni učinkom golmana Borisa Radunovića?

- On je veoma talentovan igrač, ima šansu da brani, poručujem mu da nastavi vredno da radii da se trudi na treninzima.

(Intervju radio: Aleksandar Ilić, Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.