Makedonski defanzivac na probi u Humskoj: Damčevski se bori za ugovor

Izvor: Večernje novosti, 04.Sep.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonski defanzivac na probi u Humskoj: Damčevski se bori za ugovor

Povremeni reprezentativac Makedonije - Aleksandar Damčevski (22) stigao je u Partizan na „probni rad”, pokušavajući da se izbori za ugovor. Radi se o centralnom defanzivcu, koji se bolje služi levom nogom, a priliku da pokaže šta zna dobio je u jučerašnjem revijalnom meču u znak sećanja na Dragana Mancea. Damčevski je rođen u Strazburu i ima dvojno državljanstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (francusko i makeonsko), ali je profesionalnu karijeru počeo u Švajcarskoj, u timovima Lucern B i Kriens, odakle je prešao u bugarski Černomorec. Posle raskida ugovora u pomenutom klubu prešao je u redove holandske Brede, gde je odigrao polusezonu - 11 utakmica, ali nije produžio ugovor. Odigrao je četiri meča za mladu i „A” selekciju Makedonije. Interesantno je da je Damčevski pre godinu dana bio na meti Crvene zvezde, čak je i pregovarao sa Zvezdanom Terzićem, koji je čekao da fudbaler raskine ugovor sa Černomorecom, međutim, do konačnog dogovora nije došlo, pa je defanzivac potpisao za Bredu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šta Milinković kaže o Makedoncu?

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2015, 11:04

Makedonski internacionalac Aleksandar Damčevski pokušaće da se izbori za ugovor u Partizanu a svoj stav po tom pitanju izneo je i trener Zoran Milinković...Pauza u šampionatu koja je usledila zbog obaveza igrača u reprezentativnim selekcijama dobro je došla šampionu Srbije koji je od početka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.