Krasić: Nije me zvao Partizan

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić: Nije me zvao Partizan

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić demantovao je spekulacije medija da pregovara sa Partizanom.

Krasić je od 2012. godine član Fenerbahčea, ali je u međuvremenu odigrao manje od 30 utakmica za turski tim.

"Nije mi nepoznata priča, čuo sam da postoji takva mogućnost, ali za sada nije bilo nikakvih kontakata sa čelnicima Partizana", rekao je Krasić za "Večernje novosti".

Krasić je prošle sezone igrao na pozajmici u francuskoj Bastiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove ga je Fener zadržao, ali i degradirao u drugi tim.

"Uskoro se očekuju neka dešavanja u klubu, doći će novi trener, posle čega će biti jasnije šta može da se očekuje. Tu sam za sada, nadam se da će konačno da mi svane i da ću doći do rešenja kojim bih se vratio na teren i pokazao da nisam zaboravio da igram fudbal", rekao je Krasić.

Krasić je karijeri počeo u novosadskoj Vojvodini, 2004. je prešao u moskovski CSKA gde je sjajnim igrama izborio poziv Juventusa.

Posle odlične debitantske sezone u Seriji A (9 golova na 41 utakmici), u drugoj je pao u drugi plan kod Antonija Kontea, koji ga 2012. šalje u Istanbul.

Krasić je 46 puta igrao za Srbiju i dao 3 gola.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOMBA U NAJAVI: Miloš Krasić priznaje da ga Partizan želi

Izvor: HotSport.rs, 28.Maj.2015, 08:55

Nekadašnji fudbalski reprezentaivac Srbije i sadašnji krilni napadač Fenerbahčea, Miloš Krasić, poručio je da je “čuo priče” kako ga u svojim redovima želi ekipa Partizana.. Sjajni dribler, svojevremeno član Juventusa, je od 2012. godine u turskom klubu, ali je u međuvremenu odigrao manje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.