ILIEV GOTOVO POTVRDIO SLEDEĆE POJAČANJE: Sejduba Suma je neostvarena želja, ali… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Jun.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ILIEV GOTOVO POTVRDIO SLEDEĆE POJAČANJE: Sejduba Suma je neostvarena želja, ali… (VIDEO)

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev opširno je govorio o pojačanjima, ostancijama nosioca igre, sklapanju mozaika i tima za predstojeću sezonu.

Prethodnih dana pisano je da je gotovo sve završeno oko dolaska štopera Nemanje Miletića u Partizan, a to je u razgovoru sa novinarima u Moravskim Toplicama u Sloveniji potvrdio i Ivica Iliev.
– Retko pričam o imenima dok nije gotovo, ali u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ovom slučaju mogu da kažem da samo neko čudo može da ga spreči da ne potpiše za nas. Očekujem da i on za dan, dva bude ovde sa nama. Miletić je po ukusu našeg trenera – istakao je Iliev.
Najveća želja u ovom prelaznom roku, kada se radi o dolascima, je Sejduba Suma. Iliev nije želeo puno da priča o njemu, ali je ipak dao kratak komentar.
– Za sada je i dalje neostvarena želja, ali nadam se da će se to promeniti. Škrt sam na rečima kad su transferi u pitanju.
FOTO: msport.aktuality.sk

Neizbežna tema bio je Leonardo, oko koga je, kako kaže sportski direktor crno-belih, ušao u rad sa mnogima.
– Kad se pričao Leonardu, mi smo pod konstantnim napadima raznih klubova. Nestvarno je koliko njih zove i koliko hoće da ga dovedu. I to iz ozbiljnih liga. Sa svih meridijana. Ali, mi smo izričiti, on je to video i pomirio se s idejom da će ići kada mi procenimo da je pravi trenutak. Uopšte ne razmišljamo o njegovoj prodaji, mi izbegavamo svaku konverzaciju, baš iz razloga da ne dođemo u veće iskušenje – decidan je Iliev.
FOTO: STARSPORT

Interesovanja ima i za druga dva nosioca igre Partizana, Evertona Luiza i Uroša Đurđevića.
– Mnogo interesovanja ima za njih. Ali, oni nisu na prodaju. Svaki razgovor i bilo kakva ponuda u samom startu bila je presečena. Everton je igrač koji se ne prodaje. Ono što sam želeo je da Everton, Leonardo i Đurđević, igrači koji su najviše odskočili, budu zacementirani i da svaka priča o prodaji ne bude ni započeta – zaključio je Ivica Iliev

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)
The post ILIEV GOTOVO POTVRDIO SLEDEĆE POJAČANJE: Sejduba Suma je neostvarena želja, ali… (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.