Brašancu propao transfer: Lekari mu našli nešto što ih je zabrinulo

Izvor: Telegraf.rs, 24.Avg.2016, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brašancu propao transfer: Lekari mu našli nešto što ih je zabrinulo

Nešto je "zapelo" kod prelaska Darka Brašanca u redove Vitorije Gimaraeš.

Fudbaler Partizana trebalo je u sredu da završi transfer u redove tog portugalskog kluba, međutim, to se nije dogodilo jer nije prošao lekarske preglede, javljaju lokalni mediji.

Brašanac je u utorak doputovao u Gimaraeš, obavio lekarske preglede, da bi dan kasnije odradio prvi trening kod trenera Pedra Martinsa.

Ali, u toku dana stigle su negativne vesti iz kluba.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Tokom druge analize utvrđeno je nešto što je zabrinulo ljude iz kluba koji su zbog toga odlučili da ponište ugovor sa igračem - navode portugalski mediji.

I to bi bilo to: Brašanac neće dobiti novu priliku i vratiće se u Beograd bez ugovora, a Partizan bez milion evra koje je trebalo da dobije na ime obeštećenja za igrača.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROPAO TRANSFER - Brašanac nije prošao medicinske testove!?

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2016

Vezni fudbaler i zamenik kapitena fudbalskog kluba Partizan Darko Brašanac najverovatnije neće preći u Vitoriju Gimaraeš pošto portugalski mediji javljaju da je taj klub odustao od transfera u poslednji čas...Srpski fudbaler Darko Brašanac ostao je bez već viđenog transfera u portugalsku Vitoriju...

Nastavak na Sportske.net...

Brašanac nije prošao preglede

Izvor: Večernje novosti, 24.Avg.2016

Tokom druge analize utvrđeno je nešto što je zabrinulo ljude iz kluba koji su zbog toga odlučili da ponište ugovor sa igračem – navode portugalski mediji Darko Brašanac nije prošao lekarske preglede u Gimaraešu i neće potpisa ugovor sa portugalskim klubom, pišu danas...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.