Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PARDONA: Radnik najavljuje velike stvari protiv Partizana

Pred današnji meč plej-ofa Superlige Srbije između Radnika i Partizana može se očekivati veliki broj golova, sudeći po najavama sa obe strane.

U današnjem meču koji počinje u 18 časova, Partizan će protiv sebe imati domaću publiku u Surdulici, ali neće imati svoje navijače, što je kada se radi o ‘večitim’ rivalima prava retkost u Superligi Srbije.
SLS: Zvezda na Vračaru kreće po titulu, Partizan u Surdulici bez Grobara (SASTAVI)
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Tu domaći vide svoju šansu, ali ne samo u toj činjenici već i u tome jer ‘Partizanu gori pod nogama’, dok Surduličani nemaju baš nikakav pritisak, najavljuje prvi čovek Radnika Stanislav Tončev.
– Ulazimo rasterećeni u meč, ali nemamo nameru da se predamo. S druge strane, Partizanu gori pod nogama, pa treba očekivati jednu odlično predstavu, pogotovo što smo već pokazali da možemo da nadvisimo sebe – poručio je Tončev, a njegove reči prenosi ‘Sport‘.
NE ŽELI DA PRIČA O NAPADU NA VAZURU: Tomić za sutra najavio promenu u sastavu
Podsećamo, u prvom meču ova dva tima ove sezone rezultat je u Surdulici bio nerešen 2:2, dok je u Humskoj Partizan slavio sa 3:2 posle velikog preokreta i 0:2 na poluvremenu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLS: Tomić će moći na delu da vidi potencijalno pojačanje Partizana (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016

Za nešto manje od sat vremena u Surdulici počinje meč 4. kola Superlige Srbije u kome će Radnik dočekati Partizan.. . Izmena u dva tima nije bilo. Trener crno-belih Ivan Tomić nije želeo mnogo da menja pobednički tim, te će na teren svi oni koji su učestvovali u pobedi nad Borcem iz Čačka,...

Nastavak na HotSport.rs...

SLS (PLEJ-OF): Ples Partizana u Surdulici (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2016

Partizan je u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije savladao Radnik 4:0 (2:0) posle lepe igre u kišnoj Surdulici.. . Odigrao je Partizan jednu od najboljih utakmica ove sezone. Četa Ivana Tomića briljirala je na terenu u Surdulici, a pobeda “parnog valjka” mogla je biti i ubedljivija. Na kraju 3:0...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.