Srpske odbojkašice: Više ne zavisi sve samo od nas...

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske odbojkašice: ''Više ne zavisi sve samo od nas...''

Odbojkašica reprezentacije Srbije Bjanka Buša rekla je danas da njena ekipa neće potceniti preostala tri protivnika u Svetskom kupu i da će se potruditi da pobedi u svim duelima.

Reprezentacija Srbije je doputovala u Komaki, gde će odigrati preostale tri utakmice Svetskog kupa, protiv Kube, Kenije i Argentine.

"Nećemo potceniti nijednog protivnika, potrudićemo se da odigramo maksimalno i izvučemo po tri boda u tri utakmice. Nadam se da će nam to biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dovoljno, ali ne zavisi sve više samo od nas. Čekamo rezultate drugih utakmica, ali se nadam da ćemo uspeti da se kvalifikujemo na Olimpijske igre", rekla je Buša uoči završnice takmičenja u Japanu.

Srbija ima sedam pobeda i poraz, i plasman na Olimpijske igre u Rio De Žaneiru zavisiće od rezultata ostalih selekcija.

Mina Popović je kazala da je ekipa zadovoljna dosadašnjim tokom takmičenja.

"Ne zavisi mnogo od nas, ali smo favoriti u poslednja tri meča i trebalo bi da se potrudimo da to opravdamo. Možemo da budemo zadovoljne dosadašnjim tokom takmičenja", kazala je Mina Popović.

Srbija će se u narednom duelu sastati s Kubom, u petak od 8.00 po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.