Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIPREME ZA OLIMPIJSKI KVALIFIKACIONI TURNIR: Besplatno na meč sa Grcima

Košarkaški savez Srbije je odlučio da ulaz u Arenu na poslednju proveru seniorske reprezentacije pred Olimpijski kvalifikacioni  turnir bude slobodan.
Ulaz na poslednju proveru reprezentacije Srbije pred Olimpijski kvalifikacioni turnir će biti slobodan. 
Reprezentacija Srbije će poslednju proveru pred turnir na kojem će pokušati da se plasira na Olimpijske igre u Rio imatu u utorak 28.6 u 20.15h >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u KOMBANK Areni protiv reprezentacije Grčke
Košarkaški Savez Srbije je saopštio da će ulaz u Arenu biti slobodan, a podela besplatnih ulaznica počinje u ponedeljak 27. juna u 12 h, isključivo online prijavljivanjem na sajtu Eventima. 
Jedna osoba može da podigne najviše četiri ulaznice.
Podsećamo da se Predolimpijski kvalifikacioni turnir igra u KOMBANK Areni od 4. do 9. jula, a na njemu će, pored domaćina, reprezentacije Srbije, učestvovati i Angola, Portoriko, Češka. Letonija i Japan.
Samo pobednik turnira će obezbediti plasman na Olimpijske Igre u Rio.
The post PRIPREME ZA OLIMPIJSKI KVALIFIKACIONI TURNIR: Besplatno na meč sa Grcima appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.