Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Đoković na centralnom terenu. Sutra igraju i Tipsarević, Jelena Janković i Aleksandra Krunić

Poznata je satnica trećeg takmičarkog dana na Vimbldonu. Na teren će četvoro srpskih tenisera.

Novak Đoković će igrati drugi meč dana na Centralnom terenu protiv Adriana, odmah po završetku duela između Agnješke RadvanjskeKaterine Kozlove koji počinje u 14 časova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jelena Janković če igrati sa Marinom Eraković na terenu broj 14, a to če biti treći meč dana. Program na terenu broj 14 počinje u 12.30 po srednjeevropskom vremenu.
VIMBLDON: Lajović bio na korak do drugog kola, ali nije imao srećeVIMBLDON: Lajović bio na korak do drugog kola, ali nije imao sreće
Na travnati teren će sutra i Aleksandra Krunić, Srpska tenisrke će odloženi meč prvog kola protiv Monike Nikulesku igrati na terenu broj 15, a to će biti drugi meč dana. 
Na kraju, sutra na teren u dublu izlazi i Janko Tipsarević. Janko će, u dublu sa Jen Hsu Luom igrati protiv Marceja Matkovskog i Leandera Paesa.
Meč neče početi pre 17.30 h po srednjeevropskom vremenu.
The post VIMBLDON: Đoković na centralnom terenu. Sutra igraju i Tipsarević, Jelena Janković i Aleksandra Krunić appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KIŠA PRAVI VELIKE PROBLEME: Janko danas neće na teren Vimbldona

Izvor: HotSport.rs, 29.Jun.2016, 16:19

Organizatori su odlučili da za sutra odlože 12 današnjih mečeva na Vimbldonu, među kojima i dubl duel našeg Janka Tipsarevića.. . Tipsarević je danas trebao da igra dubl zajedno sa Jen-Hsun Luom iz Tajpeha i to protiv Poljaka Marćina Matkovskog i Indijca Leandera Paesa.. Oni će svoj duel igrati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.