SREĆAN ROĐENDAN Novak puni 28 godina, a zbog ovih 28 stvari ima razlog za slavlje

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆAN ROĐENDAN Novak puni 28 godina, a zbog ovih 28 stvari ima razlog za slavlje

Najboji teniser sveta Novak Đoković ovog petka puni 28 godina, a rođendan je dočekao na žrebu za Rolan Garos, na kom je prvi nosilac. I dok verovatno neće praviti veliku žurku, mi smo izabrali 28 stvari zbog kojih bi trebalo i te kako da se raduje!

Novak je već duže vreme broj jedan na ATP listi i ne postoje naznake da će se to promeniti u skorije vreme, jer naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << teniser igra u životnoj formi i to ništa ne može da poremeti.

Đoković je pre nekoliko meseci postao ponosan tata malog Stefana, koji je doputovao u Pariz sa mamom Jelenom, da bodri Noleta.

Novak je u svojoj karijeri uspeo da osvoji čak osam grend slem titula i to pet Australijan opena, dva Vimbldona i jedan US Open.

Naš teniser je u odličnoj formi pred Pariz, s obzirom na to da je bio neprikosnoven u Rimu, gde je s lakoćom pobedio Federera i odbranio titulu. Ujedno, osvojio je uvodna tri mastersa sezone, što pre njega niko nije uspeo.

Ukoliko pobedi već u prvom kolu Rolan Garosa, to će biti 28. pobeda u nizu za Đokovića od početka sezone.

Više o Noletovim razlozima za srećan 28. rođendan možete pročitati na sajtu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.