RG:Odlučeno kada će Novak i ostali Srbi na teren

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG:Odlučeno kada će Novak i ostali Srbi na teren

Odmah posle žreba saopšteno je da će prvog i drugog dana Rolan Garos na teren izaći teniseri iz donje i teniserke iz gornje polovine “kostura”.

Očekivalo se da bi branilac trofeja Novak Đoković mogao na teren već u nedelju, ali organizator je odlučio da srpski teniser svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prvi meč odigra tek u ponedeljak, a šlager prvog dana biće duel dvojice domaćih tebnisera Luke Puja i Žilijana Benetoa, koji je zakazan kao poslednji na stadionu Filip Šatrije.

Od srpski tenisera u nedelju će na teren samo Dušan Lajović koji će na terenu broj 17 odmeriti snage sa Brazilcem Tomažom Belućijem. S obzirom da program počinje u 11 i da će pre njih na istom igralištu biti odigrana dva ženska i jedan muški singl Lajović i Belući neće početi svoj duel pre 17 sati.

S obzirom da se i Janko Tipsarević i Viktor Troicki nalaze u donjem delu žreba i oni će poput Novaka na teren u ponedeljak. Tipsarevićev prvi rival je Žoao Sousa iz Portugalije, a Troicki će ptrvo na duel Rusu Jevgeniju Donskoju.

Takođe u ponedeljak na teren će i Jelena Janković koju u 1. kolu očekuje duel sa Holanđankom Ričel Hogenkamp, 105. teniserkom sveta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Izašao raspored mečeva 1. dana

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2017

Na terenima u nedelju u Parizu Kvitova, Kerberova, Venus, Puj, Tim..a od Srba samo Lajović..Konačno je izašao raspored prvog dana ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa na kojem titule brane Garbinje Muguruza i Novak Đoković...Obračune na  centralnom terenu "Filip Šatrije" otvara hrabra povratnica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.