Izvor: Nezavisne Novine, 31.Maj.2016, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Kiša ponovo pomjera Novaka

Vremenske neprilike i danas stvaraju velike probleme organizatorima Otvorenog prvenstva Francuske. Zbog padavina je pomjeren meč Đokovića i Bautiste Auguta za najmanje pola sata.

Kiša sve više ugrožava planiranu satnicu Rolan Garosa. Pošto je u ponedjeljak zbog konstantnih padavina otkazan cjelodnevni program, ni u utorak organizatori drugog gren slema sezone nemaju povoda za opuštanje.

Program, koji je trebalo da počne od 11 časova, pomjeren je najmanje za >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pola sata, zbog kiše koja i dalje pada u Parizu. Vremenske neprilike zadaju, možda i najveće probleme teniserima i teniserkama, koji nemaju predstavu o tome kada bi mogli da izađu na teren.

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, trebalo je meč osmine finala Otvorenog prvenstva Francuske, protiv Bautiste Auguta, da igra još juče, novi teremin je bio danas od 11 časova, ali kako kiša neprestano pada, veliko je pitanje kada će srpski as odigrati svoj duel.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.