Izvor: Blic, 03.Okt.2015, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u Pekingu kreće od kvalifikanta, sa Nadalom samo u finalu

Novak Đoković će u odbranu trofeja i 500 ATP poena na turniru u Pekingu početi duelom protiv tenisera iz kvalifikacija.

Đoković, koji je ovaj turnir osvajao čak pet puta (četiri puta uzastopno), ne bi trebalo da ima težak posao ni u drugoj rundi, u kojoj bi se sastao sa pobednikom meča između Kineza Ze Žanga ili tenisera koji takođe dolazi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kvalifikacija.

Za Novaka, prvi ozbiljniji zadatak mogao bi biti tek u četvrtfinalu kada bi se najverovatnije sastao sa Džonom Iznerom. U polufinalu, najverovatniji rival bi mu bio David Ferer iz Španije, četvrti nosilac. Đoković će igrati i u dublu, sa bratom Đorđem, koji nije uspeo da se plasira u glavni žreb singla.

U donjoj polovini žreba su drigi nosilac Tomaš Berdih, zatim Rafael Nadal kojeg je Novak glatko dobio na egzibiciji u Tajlandu.

Viktror Troicki će, za razliku od Novaka Đokovića, imati jako težak posao već na startu pošto mu je rival Kanađanin Miloš Raonić.

Nagradni fond turnira je 3,94 miliona dolara, a pobedniku će pripasti 654.725 zelenih novčanica.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Đokoviću lak žreb u Pekingu

Izvor: Studio B, 03.Okt.2015

Prvi teniser sveta Novak Đoković počeće odbranu titule na ATP turniru u Pekingu protiv kvalifikanta, a u drugom kolu sastaće se sa boljim iz meča između Kineza Zea Žanga i kvalifikanta, određeno je žrebom...Prvi reket Srbije bi u četvrtfinalu mogao da se sretne sa Amerikancem Džonom Iznerom,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.