Novak ne misli kao Rafa: Šta god da se desi, nikada ne bih tražio izuzeće sudija

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak ne misli kao Rafa: Šta god da se desi, nikada ne bih tražio izuzeće sudija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković smatra da nije pravedno tražiti izuzeće sudija, pošto je veliku pažnju javnosti privukao potez Rafaela Nadala.

Naime, "kralj šljake" tražio je izuzeće sudije Karlosa Bernardeša, koji ga je često opominjao zbog prekoračenja vremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << predviđenog za servis (25 sekundi). Period pripreme za servis je na grend slem turnirima čak i kraće (20 sekundi).

"Nikad nisam tražio da se promeni sudija, sećam se pojedinih kojima nisam bio zadovoljan, ali nikad mi nije ni palo na pamet da tražim promenu, to ne bi bilo fer prema njima", rekao je Đoković.

Sve je počelo u februaru u Rio de Žaneiru, posle opomena u četvrtfinalu zabeleženo je i da je Nadal rekao "da će se pobrinuti da mu Bernardeš više ne sudi u budućnosti". Brazilac je sudio i u polufinalu, a tada je "kralj šljake" naopako obukao šorc. Kada je to shvatio, obratio se Bernardešu, koji nije mogao da obuzda smeh, što se nije svidelo Špancu.

Djokovic: i remember umpires i wasnt happy with but i never thought of requesting them to change. It is not fair for them

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.