Novak i Jelena krste sina u Gračanici

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak i Jelena krste sina u Gračanici

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković i supruga Jelena Đoković, krstiće u februaru naredne godine malenog Stefana u srpskoj svetinji na Kosovu.

Naime, roditelji su se još dok je Jelena bila trudna dogovorili da dijete uvedu u pravoslavlje u Gračanici, iako je u opticaju bio i manastir Visoki Dečani, kod Peći, prenosi S media.

"Teniser želi da mu dete bude kršteno po svim pravoslavnim običajima, na svetoj srpskoj zemlji. Složili su se da je Gračanica simbol svega onoga što ih vezuje za Kosmet. Samo čekaju da beba malo ojača", kaže blizak izvor.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak i Jelena krste sina u Gračanici

Izvor: Story, 24.Okt.2014

Novak i Jelena Đoković odlučili su da sina Stefana početkom sledeće godine krste u manastiru Gračanica..Naime, kako piše Informer, Novak i Jelena krstiće Stefana u februaru 2015. u srpskoj svetinji na Kosmetu...Novak će u tom periodu imati tri slobodne nedelje između dva turnira, koje će iskoristiti...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.