Novak će uskoro zaigrati na Vimbldonu, a evo i za kakvu uniformu se odlučio! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak će uskoro zaigrati na Vimbldonu, a evo i za kakvu "uniformu" se odlučio! (FOTO)

Najbolji srpski teniser je čak tri puta držao pehar u Londonu!

Novak Đoković se priprema za treći gren slem sezone, Vimbldon, a povukao je i iznenađujući potez prijavljivanjem za turnir u Istbornu naredne nedelje.

Šta se to sprema? Novak još nije potvrdio svoj dolazak na turnir!

"Prvi put ću igrati u Istbornu, čuo >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sam sjajne stvari o turniru. Radujem se što ću ovde igrati pre Vimbldona", rekao je Đoković.

Veliki šampion, još veći čovek: Novak ulepšao rođendan mališanu koji ga obožava (VIDEO)

Četvrti teniser sveta biće drugi nosilac na Vimbldonu zahvaljujući starim zaslugama i specifičnom načinu postavljanja nosilaca u Londonu.

.@DjokerNole's polo available online #Lacoste ? https://t.co/pXi4tFaxhs pic.twitter.com/CA2QngKJa0

Nezvanično prvenstvo sveta počinje trećeg jula, a na društevnim mrežama se pojavila i majica u tradicionalno beloj boji koju će Novak nositi na Vimbldonu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.