Novak Đoković napravio pravi šou nakon pobede na US Open-u! (video)

Izvor: Svet, 30.Avg.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak Đoković napravio pravi šou nakon pobede na US Open-u! (video)

Novak Đoković protekle večeri pobedio je Poljaka Jiržija Janovica rezultatom 3:1, u setovima (6:4, 5:7, 6:2, 6:1). Dobar teniski meč nije bio dovoljan, te je naš teniser napravio još jedan šou.
Đoković je već pred sam početak otkrio da nije došao najspremniji na US Open, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << obzirom da ima problem sa povredom zgloba desne ruke, što mu je i pravilo problem u prvom meču, pa je zatražio lekarsku pomoć. Novaka je Poljak poprilično namučio u prvom setu koji je i uzeo, dok je u drugom setu uspeo da trijumfuje. Poslednja dva seta bila su šala za našeg tenisera.
Šou je ostavio za kraj, kao i uvek. Specijalno za publiku u Njujorku, Novak je otpevao pesmu ”I cant’t dance”, grupe Genesis. Publika je bila oduševljena jer je osim pesme imala prilike i da vidi ples našeg tenisera.
”Ovde uvek postoji svetlost za mene”, rekao je Đoković pre nego što je zaigrao.
Novaka Đokovića u sledećem kolu očekuje Čeh Jirži Veseli. Do tad, pogledajte kako je naš as zabavio publiku:
frameborder="0" allowfullscreen>

Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković napravio pravi šou nakon pobede na US Openu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2016

Novak Đoković protekle večeri pobedio je Poljaka Jiržija Janovica rezultatom 3:1, u setovima (6:4, 5:7, 6:2, 6:1). Dobar teniski meč nije bio dovoljan, te je naš teniser napravio još jedan šou...Đoković je već pred sam početak otkrio da nije došao najspremniji na US Open, obzirom da ima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.