Nole može i u Holivud: Đoković pobedio i - tenk /VIDEO/

Izvor: Blic, 29.Jan.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole može i u Holivud: Đoković pobedio i - tenk /VIDEO/

Umesto protiv Stanislasa Vavrinke, Novak Đoković je polufinale Australijan opena odigrao protiv M1 Abrams tenka.

Tako je barem zamislio kanadski režiser i glumac Majkl Šenks, koji se igrao sa specijalnim efektima i napravio simpatičan snimak od 58 sekundi u kome je najbolji teniser sveta glavni protagonista.

U filmu je Đoković nadigrao oklopno vozilo, posle čega se „Abrams” naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i "pucao" na Novaka, ali se Srbin i od toga odbranio, a kako se sve završilo, pogledajte sami.

Šenks je glumac koji se skoro dve decenije pojavljuje na američkim televizijama u glavnim i epizodnim ulogama raznih serija. Najpoznatiji je iz serija „Zvezdane kapije” i „Spašavanje Houp”, a glumio je i u „24 sata”, „Smolvilu”, „Eureki”...

Novak će ipak morati na teren, jer ga u petak, ne pre devet časova po našem vremenu, očekuje borba za finale protiv Vavrinke.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noletu ni TENK ne može ništa! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2015

Interesantna animacija pojavila se na internetu, umesto Vavrinke je Srbinu na megdan u polufinalu AO izašao tenk M1 Abrams. Šta mislite, ko je pobedio?

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.