Neočekivana izjava Mareja: Za mene je Novak najbolji na svetu!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivana izjava Mareja: Za mene je Novak najbolji na svetu!

Britanski teniser Džejmi Marej, brat prvog igrača sveta Endija Mareja, izjavio je da je za njega Novak Đoković najbolji igrač na svetu.

Džejmi je za 'Tennis World' rekao da je Srbin, pored svega, najbolji.

Jamie Murray: 'Novak Djokovic is an animal' >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << https://t.co/BVZXPgYoGH pic.twitter.com/Y9UY8dWYN9

"Novak je, bukvalno, kao životinja. Mnogo puta smo videli kako pobeđuje u epskim mečevima sa preko četiri ili pet sati igre. To je neverovatno. Zbog toga mu treba odati priznanje, za mene je pokazao da je najbolji i zato je dominirao tenisom proteklih godina", rekao je ovogodišnji osvajač Vimbldona u miks konkurenciji.

Učinio je to s legendarnom švajcarskom teniserkom Martinom Hingis.

Hingis and Murray take mixed doubles title https://t.co/NqqcFkn8MT pic.twitter.com/glGHvOrTXF

U čak 87,5 odsto mečeva na Vimbldonu, najbolji srpski teniser svih vremena pobedio je u mečevima koji su trajali preko tri i po sata, zbog čega su ga britanski Telegraf i IBM uvrstili na listu igrača koji su obeležili treći Grend slem sezone u poslednjih 30 godina.

Đoković je trenutno četvrti teniser sveta, iza svetskog broja jedan i Džejmijevog brata Endija, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.