Magična Jelena Đoković: Mali trikovi koji je čine lepom!

Izvor: Story, 28.Jun.2015, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Magična Jelena Đoković: Mali trikovi koji je čine lepom!

Evo zbog čega se ceo svet okreće za lepom suprugom Novaka Đokovića.

Jelena Đoković, foto: Instagram

Jelena Đoković pleni dobrotom, pameću i sofisticiranošću, a svet je opčinila svojom lepotom.

Čak joj je i Ana Vintur posvetila mesto u modnom časopisu. Ono što kod nje najviše fascinira je što svakim danom izgleda sve bolje, a figuru održava vitkom.

Samo nedelju dana nakon što je rodila sina Stefana, vratila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << se profesionalnim obavezama.

Jelena Đoković: Plenila u Parizu bez trunke šminke

Mnoge žene interesuje u čemu je njena tajna, a tajna je da nema tajne i da ona samo vodi normalan i redovan život, oslobođen svih stereotipa.

Supruga Novaka Đokovića pazi na ishranu i ne preteruje ni u čemu. Disciplinovano se drži nekih pravila, pa se ni tokom trudnoće nije puno ugojila.

Takođe, uživa u šetnjama sa svojim malenim sinom, što troši puno kalorija. Ranije je aktivno trenirala tenis, a i danas voli da ga igra u slobodno vreme.

Jelena i Novak Đoković: Prvi rođendan sa sinom Stefanom

I dok se mnoge svetske zvezde opterećuju skupim i bizarnim dijetama, Jelena živi život sa stilom. Uz neizostavan osmeh blista kao da je sišla sa modne piste.

Izvor: Stil

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.