Đoković ima važnu poruku za navijače pred Australijan open (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Jan.2017, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ima važnu poruku za navijače pred Australijan open (FOTO, VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pokušaće da odbrani titulu na predstojećem Australijan openu.

On će prvi meč odigrati protiv Španca Fernanda Verdaska.

Ukoliko uspešno prebrodi prvu prepreku u drugoj rundi ide na boljeg iz duela između Denisa Istomina (Uzbekistan) i kvalifikanta.

Marian - my strong support system! @vajdamarian @gebhardgritsch #teamdjokovic

A photo posted >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << by Novak Djokovic (@djokernole) on Jan 12, 2017 at 4:19am PST

Đoković tvrdi da je spreman za odbranu titule na prvom gren slem turniru ove godine. On je na društvenoj mreži Instagram objavio video u kom peva čuvenu pesmu "Don't worry, be happy" (Ne brini, budi srećan).

We only have this moment, so we better make it worth! Ready for #AusOpen I know I am ? #dontworry #behappy Idemooo #KeepMoving @anz_au

A video posted by Novak Djokovic (@djokernole) on Jan 13, 2017 at 1:03pm PST

"Sve što imamo je ovaj trenutak, zato bi bilo dobro da ga iskoristimo. Spreman sam za Australijan open, znam da jesam. #dontworry #behappy Idemo", napisao je Đoković uz video.

Poruka je oduševila njegove pratioce, pa su mu ostavili mnogobrojne poruke podrške, nazivajuži ga kraljem, šampionom, a mnogi su mu poručuli i da ga vole, kao i da je najbolji.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.