Đoković: Nisam izuzetak, želim to!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Nisam izuzetak, želim to!

Osim "ukletih" Rolan Garosa i Mastersa u Sinsinatiju, postoji još nešto što u teniskoj sferi nedostaje "Broju 1" Novaku Đokoviću.

Zlato na Olimpijskim igrama!

- Svi jedva čekaju da budu na Igrama, ni ja nisam izuzetak. Zaista bih želeo da budem deo sportskog olimpijskog tima - istakao je Đoković i dodao da je ceo program sledeće sezone prilagodio OI u Riju, koje su mu prioritet.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Usledila je i jedna razočaravajuća izjava za srpske navijače.

- Razmišljam da propustim drugo kolo Dejvis kupa, koje "pada" između Vimbldona i Olimpijskih igara...

On je naglasio da je Dejvis kup takođe izuzetno značajno timsko nadmetanje, ali da je jasno kakav je logičan izbor svakog tenisera, "ukoliko treba da bira između tog takmičenja i Igara".

Na Olimpijadi održanoj u Pekingu 2008. godine, Đoković je osvojio bronzu, dok mu je na prethodnim Igrama u Londonu (2012) odličje izmaklo, pošto je poražen u polufinalu od domaćeg igrača Endija Mareja, a u borbi za postolje od Huana Martina del Potra iz Argentine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.