Đoković - Mari 0:0

Izvor: RTS, 01.Feb.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Mari 0:0

Novak Đoković i Endi Mari igraju finale prvog Grend slema turnira u sezoni - Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Meč počinje u 9.30, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Ukoliko pobedi Marija, Đoković će osvojiti osmu Grend slem titulu i tako se izjednačiti sa Kenom Rozvelom, Džimijem Konorsom i Andreom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Agasijem.
Srpski teniser se bori za petu titulu u Melburnu, dok će Mari pokušati da osvoji prvu.
Prvi reket sveta vodi sa 15:8 u međusobnim duelima i bio je bolji od Marija u dva finala na Australijan openu - 2011. i 2013. godine.
"Sa Endijem sam prvi put igrao kada sam imao 12 godina, lepo je što ćemo igrati još jedno gren slem finale. Marej je odigrao na visokom nivou poslednjih nekoliko mečeva. Iskusan je i neće ga osujetiti važnost meča, iako ćemo obojica biti pod tenzijom", rekao je Đoković.
Marej je uoči meča prepustio Đokoviću ulogu favorita.
"Biće izuzetno teško. Moraću da se dobro mentalno pripremim za sve izazove ako želim da pobedim. Novak u Australiji ima fantastičan rekord, voli da igra i odgovaraju mu uslovi na ovom terenu. Biće veliko iznenađenje ukoliko uspem da pobedim", naveo je Britanac.
Susret između Đokovića i Marija u Melburnu počinje u 9.30. Direktan prenos je na našem Prvom programu, a specijalna emisija počinje 15 minuta ranije.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak peti put na krovu Melburna!

Izvor: B92, 01.Feb.2015

Prvi teniser sveta Novak Đoković peti put u karijeri osvojio je Australijan open, pošto je u finalu savladao Endija Marija sa 7:6 (7-5), 6:7 (4-7), 6:3, 6:0...Đoković je tako postao prvi teniser u Open eri sa pet titula u Melburnu, jednom više od Rodžera Federera i Andrea Agasija...To je ukupno...

Nastavak na B92...

Đoković - Mari 0:0

Izvor: RTS, 01.Feb.2015

Novak Đoković i Endi Mari igraju finale prvog Grend slema turnira u sezoni - Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu. Meč počinje u 9.30, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a. . .09.31 - Novak Đoković i Endi Mari...

Nastavak na RTS...

SVAKA ČAST, TI SI FENOMEN! Samo se ređaju čestitke Noletu na Tviteru!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Feb.2015

Posle velikog finala Australijan opena, na društvenim mrežama su očekivano pljuštale čestitke Novaku Đokoviću, koji je nakon velike borbe savladao Endija Marija. Naš teniser je osvojio petu titulu u Melburnu, a ukupno osmu gren slem titulu, po čemu se izjednačio sa Kenom Rozvelom, Džimijem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.