Đoković - Izner 5:2, prvi set

Izvor: RTS, 09.Okt.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković - Izner 5:2, prvi set

Novi brejk za Đokovića koji servira za vođstvo u prvom setu. Najbolji teniser sveta Novak Đoković sa Amerikancem Džonom Iznerom u borbi za polufinale turnira u Pekingu. Petostruki osvajač trofeja turnira Novak Šoković vodi sa 8:1u dosadašnjim mnjđusobnim duelima.
14.05 - Najbolji teniser sveta osvaja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još jedan brejk, obezbeđuje ubedljivu prednost od 5:2 i servira za prvi set.  
13.45 - Već na prvom servisu Iznera Đoković uspeva da načini brejk i povede u prvom setu. 
13.40 - Počeo je meč.
U osminifinala Novak Đoković je sigurnom igrom za samo 55 minuta savladao Kineza Že Žanga sa 6:2, 6:1.

Na drugoj strani Džon Izner je uspeo da, posle ubljenog prvog seta, načini preokret i savlada Australijanca Džon Milmana sa 2:1, po setovima 4:6,7:6,6:4.
Novak Đoković i Džon Izner, trinaesti teniser na ATP listi,  od 2010. igrali su 9 mečeva i najbolji srpski teniser vodi sa 8:1.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.