Agasi: Novaku sam prvo rekao NE, Štefi Graf me ubedila da prihvatim poziv

Izvor: Večernje novosti, 26.Maj.2017, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agasi: Novaku sam prvo rekao NE, Štefi Graf me ubedila da prihvatim poziv

Novak me je pozvao pre tri nedelje, na početku sam ga odbio, ali mi je žena rekla "Moraš da budeš trener Đokovića, volećeš to“ – rekao je novi trener srpskog tenisera Amerikanac Andre Agasi otkrio je da je prvobitno odbio da bude trener Novaka Đokovića, ali da se predomislio posle ubeđivanja svoje supruge i nekada najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << teniserke sveta Štefi Graf. Đoković je odmah nakon Mastersa u Rimu za trenera imenovao legendarnog Agasija, osvajača osam gren slem titula, tačno pred učešće na Rolan Garosu na kojem brani titulu. - Novak me je pozvao pre tri nedelje, na početku sam ga odbio, ali mi je žena rekla "Moraš da budeš trener Đokovića, volećeš to". Ranije smo organizovali porodično putovanje tokom Rolan Garosa, koje smo planirali duže vreme, i nadam se da ću moći da gledam jedan ili dva meča Novaka kako bih mu doneo sve što mogu, mislim da on može mnogo da pokaže - rekao je Agasi za francuski "Tout Le Sport". Agasi je dodao da saradnja sa Ðokovićem ne podrazumeva konstantno praćenje na turnirima, ali da veruje da će biti od velike pomoći.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nekada smo imali "Rolan Garosić", a danas...

Izvor: B92, 26.Maj.2017

Od sezone kada su pariski Gren slem svetski mediji u šali nazivali Rolan Garosić prošlo je tačno deset godina...Srbija je godinu dana po osamostaljenju na drugom najvećem turniru sezone imala čak troje predstavnika u polufinalu...Novak Đoković je tada uveliko pokazivao naznake onoga što će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.