UŽIVO: Đoković - Del Potro (21.00)! Idemo, Nole

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Del Potro (21.00)! Idemo, Nole

Neka bude i treća sreća. Ove godine, dva puta je Novak Đoković bio bolji od Huana Martina del Potra, a treći put igraće u četvrtfinalu Mastersa u Rimu. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča sa Centralnog terana kompleksa "Floro Italika".

Srbin i Argentinac sastajali su se 17 puta, a srpski as bio je bolji u čak 13 duela. U poslednjem meču na Mastersu u Indijan Velsu slavio je drugi reket sveta sa 7:5, 4:6, 6:1. Pobednik ovog meča igraće sa sjajnim Austrijancem, koji je napravio veliko iznenađenje eliminisavši "kralja šljake" Rafaela Nadala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.