Rim - Del Potro preko Nišikorija do Đokovića

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim - Del Potro preko Nišikorija do Đokovića

Argentinski teniser Huan Martin del Potro plasirao se u četvrtfinale turnira u Rimu, pošto je danas u trećem kolu pobedio Japanca Keija Nišikorija u dva seta, 7:6 i 6:3.

Huan Martin Del Potro je u njihovom šestom međusobnom duelu do petog trijumfa došao posle sat i 54 minuta igre.

Argentinac će se u četvrtfinalu sastati sa drugim teniserom sveta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novakom Đokovićem koji je ranije danas sa 6:4 i 6:4 pobedio Španca Roberta Bautistu Aguta.

Nišikori je u prvom setu dvaput imao brejk zaostatka, ali je oba puta uspeo da se vrati i taj period igre odvede u taj-brejk, koji je pripao Del Potru rezultatom 7:4.

Del Potro je u drugom setu bio znatno sigurniji na svojim servisima, a stigao je i do jednog brejka kojim je praktično overio pobedu i izborio plasman u četvrtfinale.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Gaučos" puca od samopouzdanja pred duel sa Đokovićem

Izvor: Vesti-online.com, 19.Maj.2017, 07:13

U četvrtfinalu Mastersa u Rimu u petak od 21 čas igraće stari znanci, Novak Đoković i Huan Martin del Potro. Biće to njihov 18. duel, a treći ove godine. Oba puta je slavio naš as u ovoj sezoni, ali su i dalje sveža sećanja na bolan poraz Novaka u prvom kolu Olimpijskih iagra u Riju 2016. Do...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.