Ministarka hvali Partizan i Mašinac

Izvor: S media, 08.Sep.2010, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka hvali Partizan i Mašinac

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković ocenila je da su Fudbalski klub Partizan i ženski fudbalski klub Mašinac iz Niša primer ulaganja u u budućnost.

Samardžić-Markovićeva je organizovala prijem u Beogradu za fudbalere Partizana i fudbalerke Mašinca povodom ulaska oba kluba u najelitnije evropsko takmičenje - Ligu šampiona.

- Partizan i Mašinac >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su postigli izvanredan uspeh i resorno Ministarstvo želi da im pruži podršku na putu uspeha. Ta dva kluba su primer dobre prakse koji na sistemski način uspevaju da razvijaju svoje klubove i ulažu u budućnostč. Mašinac je sagradio sopstveni stadion od 1.200 mesta, a Partizan trening centar u Zemunu i oba kluba ulažu u mlade. Nadam se da će Srbiju u evropskom takmičenju dostojno predstavljati rezultatima ali i ponašanjem.

Takmičenje u Ligi šampiona Partizan započinje u sredu od 20.45 utakmicom u Donjecku protiv Šahtjora, a predsednik crno-belih Dragan Đurić rekao je da je cilj srpskog šampiona da i na proleće igra u tom takmičenju.

- Partizan je dokazao da vredi onaj rad koji smo započeli pre dve-tri godine. Išli smo stepenicu po stepenicu, rešavali problem po problem. Plasmanom u Ligu šampiona dokazali smo da imamo strategiju. Do plasmana u Ligu šampiona došli smo pobedom nad moćnim Anderlehtom i pokazali da nije sve u novcu. Moramo da krenemo dalje, da u ovih šest utakmica pokažemo da nam je mesto u visokom društvu. Nadam se da ćemo prezimiti u ovom takmičenju i time pružiti Srbiji još zadovoljstva, a to je igranje cele godine u Ligi šampiona.

Mašinac je najtrofejniji ženski fudbalski klub. Postoji 40 godina i osvojio je 24 titule i 14 trofeja u Kupu.

Kapiten Kristina Krstić rekla je da je cilj niškog tima da ostvari što bolji plasman u Ligi šampiona.

- Prvu utakmicu u Ligi šampiona igramo 22. septembra sa Arsenalom i daćemo sve od sebe kako bismo na najbolji način predstavili grad i zemlju. Nadam se da će nam pozitivna atmosfera pomoći da ostvarimo visok plasman. Fudbalerima Partizana želimo puno sreće i svim srcem ćemo navijati za njih.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka: Partizan i Mašinac su primer ulaganja u sport

Izvor: Studio B, 08.Sep.2010

Ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković ocenila je da su fudbalski klub Partizan i ženski fudbalski klub Mašinac iz Niša primer ulaganja u u budućnost. ..Samardžić Markovićeva je organizovala prijem u Beogradu za fudbalere Partizana i fudbalerke Mašinca povodom ulaska oba...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.