Zimonjić i Matkovski u drugom kolu

Izvor: B92, 26.Maj.2015, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Matkovski u drugom kolu

Srpski teniser Nenad Zimonjić dobro je počeo nastup na Rolan Garosu, sa Poljakom Marčinom Matkovskim pasirao se u drugo kolo dublova.

Oni su na startu drugog Gren slema sezona za sat vremena nadigrali Novozelanđane Stiva Darsisa i Markusa Danijela sa 7:5, 6:1.

Njihova sledeća prepreka u Bulonjskoj šumi je bolji iz meča u kojem igraju Dominik Tim/Jan Lenard Štruf - Pablo Karenjo Busta/Danijel Himeno Traver.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zimonjić u drugom kolu dubla na Rolan Garosu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marćin Matkovski plasirali su se u drugo kolo Rola Garodsa u igri dublova...Zimonjić i Matkovski savladali su na startu novozelandsko-belgijski dubl Markus Danijel/Stiv Darsis rezultatom 7:5, 6:1...Srpsko-poljski par igraće u drugom kolu protiv pobednika meča...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.