Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jun.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Matkovski izgubili od braće Brajan

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Rolan Garosa, posto su danas izgubili od Amerikanaca Majka i Boba Brajana sa 6:4, 6:7 (5:7), 6:4.

Srpsko-poljska kombinacija imala je šanse za preokret, pošto je u drugom setu pri vođstvu Amerikanaca od 5:4 na servis Zimonjića spasila tri mec lopte, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << a potom dobila taj deo igre u taj-brejku.

Ipak, Amerikaci su rutinski čekali trenutak za napad i u finišu trećeg setu napravili odlučujući brejk za plasman u polufinale, gde će igrati protiv Italijana Simonea Bolelija i Fabija Fionjinija, koji su bili uspešniji od moldavsko-českog para Radu Albot/Lukaš Rosol sa 2:1 u setovima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Braća Brajan bolja od Zimonjića i Matkovskog

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2015

Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Rolan Garosa, pošto su danas izgubili od Amerikanaca Majka i Boba Brajana sa 6:4, 6:7 (5:7), 6:4...Srpsko-poljska kombinacija imala je šanse za preokret, pošto je u drugom setu pri vođstvu Amerikanaca od 5:4 na servis...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.